Raion

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi

Hiji raion (atanapi rayon) nyaéta hiji rupa satuan administratif di sababaraha nagara paska-Soviét. istilah ieu nuju ka hiji rupa éntitas sub-nasional atanapi babagian ti hiji kota, sarta ilaharna bisa ditarjamahkeun ka "distrik". Raion hartina bisa ogé hiji babagian administratif tingkat kadua, tanpa merhatoskeun étnisitas atanapi kabangsaanna.

Rujukan[édit | sunting sumber]

Citakan:Slavic terms for country subdivisions Citakan:Types of administrative country subdivision


Society.png