Rancatan

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas


Rancatan dipaké nanggung geugeusan paré

Rancatan nyaéta parabot pikeun tunggang-tanggung biasana nu disalangan.[1] Rancatan dijieunna tina haur, sabab haur mah kuat jeung liat lamun dipaké emplad-empladan jeung potonganana atawa bangunna saperti gondéwa.[1]

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. a b Danadibrata, R.A. (1 Desember 2009). Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata. Bandung: Kiblat Buku Utama. p. 562. ISBN 9793631937. 
Nulis.jpg