Rayon Ismailli

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
Rayon İsmayıllı
Peta Azerbaijan nunjukkeun Rayon Ismayilli
Populasi (Sénsus 1999): 72.144
Aréa (km².): 2.074
Kode telepon: 0178
Ibu kota: İsmayıllı

Ismailli (İsmayıllı) nyaéta hiji rayon di Azerbaijan.

Pamandangan Rayon Ismailli
Kaayaan alam di Rayon Ismailli

Citakan:Ismailli Rayon


Citakan:Azerbaijan-geo-stub