Rayon Ismailli

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Rayon İsmayıllı
Peta Azerbaijan nunjukkeun Rayon Ismayilli
Populasi (Sénsus 1999): 72.144
Aréa (km².): 2.074
Kode telepon: 0178
Ibu kota: İsmayıllı

Ismailli (İsmayıllı) nyaéta hiji rayon di Azerbaijan.

Pamandangan Rayon Ismailli
Kaayaan alam di Rayon Ismailli

Citakan:Ismailli Rayon


Citakan:Azerbaijan-geo-stub