Rayon Khachmaz

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh
Rayon Khachmaz
Koordinat: 41°28′N 48°48′E / 41.467°N 48.800°E / 41.467; 48.800Coordinates: 41°28′N 48°48′E / 41.467°N 48.800°E / 41.467; 48.800
Nagara Bandéra Azerbaijan Azerbaijan
Aréa
 • Total 1.045 km2 (403 sq mi)
Luhurna Salah éksprési: operator * teu dipiharep, m (Salah éksprési: operator / teu dipiharep, ft)
Populasi (2010)
 • Total 160.100
Peta Azerbaijan nunjukkeun Rayon Khachmaz

Khachmaz nyaéta hiji rayon di Azerbaijan. Ibu kotana nyaéta Khachmaz.

Citakan:Khachmaz Rayon


Citakan:Azerbaijan-geo-stub