Rayon Khizi

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh
Xızı (Khizi)
Peta Azerbaijan nunjukkeun Rayon Xizi
Populasi (1999): 13.080
Aréa (km pasagi): 1.850
Ibu kota: Xızı

Khizi (Xızı) nyaéta hiji rayon di Azerbaijan.

Citakan:Khizi Rayon


Citakan:Azerbaijan-geo-stub