Rayon Siazan

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh
Peta Azerbaijan némbongkeun Rayon Siyazan

Siazan (Siyəzən) nyaéta hiji rayon di Azerbaijan. Ibu kotana nyaéta Siyəzən. Wewengkon ieu mangrupa padumukan pikeun populasi signifikan Urang Tat nu nyaturkeun Basa Tat. Kecap Siyazan hartina "awéwé hideung" dina Basa Tat. Wewengkon ieu miboga populasi 37.900 (sénsus 2010).[1]

Rujukan[édit | édit sumber]

Citakan:Siazan Region