Rayon Ujar

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Peta Azerbaijan nunjukkeun Rayon Ucar

Rayon Ujar (Ucar Rayonu[1]) nyaéta hiji rayon di Azerbaijan, aya di kiduleun Goycay, di bagian tengah nagara.

Catetan[édit | édit sumber]

Citakan:Ujar Rayon


Citakan:Azerbaijan-geo-stub