Renah Mendaluh, Tanjung Jabung Barat

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Renah Mendaluh

Peta lokasi Kacamatan Renah Mendaluh
Propinsi Jambi
Kabupatén Tanjung Jabung Barat
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -

Renah Mendaluh nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Tanjung Jabung Barat, Propinsi Jambi , Indonésia.


Citakan:Kabupatén Tanjung Jabung Barat Citakan:Renah Mendaluh, Tanjung Jabung Barat


Nuvola filesystems folder home.png