Lompat ke isi

Retorik

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas

Retorik nyaéta istilah nu muncul dina paham aristoteles anu nganggap puisi atawa karya sastra mangrupa salasahiji wanda imitation (tironan),sastra museurkeun diskusina kana unsur unsur saperti galur carita,palaku,buah pikiran,jeung diksi nu aya dina karya sastra.[1]

Rujukan[édit | édit sumber]


  1. Iskandarwassid (2015). Kamus Istilah Sastra Sunda. Bandung: Geger Sunten. ISBN 978-602-7785-78-6.