Reuhak

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Reuhak nyaéta cairan lého anu leuwih kintel. Reuhak sok magel dina tikoro, sarta sok bijil nepikakeun irung. Reuhak sok aya saupama keur kaserang salésma, flu atawa batuk.