Rien Djamain

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian


Rien Indrianti Djamain (gumelar di Ujungpandang, Indonésia, 18 April 1956; umur 63 taun)) nyaéta saurang panyanyi ti Indonésia.[rujukan?] Anjeunna ngawitan nyanyi jazz nalika ngiringan acara Nada dan Improvisasi di TVRI Jakarta dina taun 1970-an.[rujukan?] Bareng jeung Jack Lesmana ogé anjeunna nyieun rekamanna nu munggaran dina taun 1976 kalawan judul Api Asmara.[rujukan?] Taun 1978, anjeunna ngarekam album nu kadua kalawan judul Air Mata, sarta dina taun 1979 ngaluarkeun album nu katilu kalawan judul Tuan dan Kami.[rujukan?] Bareng jeung Jopie Item Combo sarta Abadi Soesman Big Band, anjeunna nyieun rekaman gaya bosanova. Anjeunna ogé minangka salah sahiji panaratas acara jazz di Pasar Seni Ancol, Jakarta, nu midang disarengan ku grup musikna Karim Suweileh.[1]

Diskografi[édit | édit sumber]

  • Album Rien Djamain "Bossas", diproduksi Granada Records
    • Maafkan Daku
    • Kekasih
    • Api Asmara
    • Tersiksa Lagi
    • Pesanku
    • Andaikan
    • Tak Ingin Sendiri
    • Ku Hanya Cinta Padamu
    • Senja di Batas Kota
    • Lagu Kesayangan
    • Kasih di Antara Kita
    • Tiada Seindah Hari Ini
    • Berikan Daku Harapan
  • Album Rien Djamain "Kucoba lagi", diproduksi Granada record
    • Cinta dan Tradisi
    • Saat Rembulan Menghilang
    • Kriteria Cinta
    • Hati Seorang Kekasih
    • Yang
    • Kehidupan
    • Lagu Cinta
    • Khayalan Hampa
    • Pagi Cerah
    • Bila Cinta Berbunga Rindu [rujukan?]
  • Album Jack Lesmana Combo & Rien Djamain, diproduksi Pramaqua
    • Telah Berlalu
    • Masa yang Indah
    • Bahagia Bukan Milikku
    • Yang Ditunggu
    • Bila Hujan Turun
    • Esok Hari yang Pertama
    • Kau
    • Bintang dan Bunga
    • Lestari
    • Takkan Terulang Lagi
    • Senyumanmu
    • Sumbang Kasihku
    • Setangkai Bunga [rujukan?]
  • Lagu lianna

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. Biografi Rien Djamain di Jakarta go.id, Jakarta go.id, diaksés 4 April 2011


Replace this image male.svg