Rita Ora

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Rita Ora
Ora, 2018
Profil
NamiRita Sahatçiu[1]
Gumelar26 Nopémber 1990 (1990-11-26) (yuswa 30)
Pristina Kosovo[a])
AsalLondon, Inggris
Aliran
Pacabakan
  • Penyanyi
  • aktris
Alat musikVokal
Taun aktip2007–ayeuna
Lébel
Ramatlokaritaora.com

Rita Sahatçiu Ora (Rita Sahatçiu; gumelar 26 Nopémber 1990; umur 30 taun) nyaéta penyanyi sareng aktris Inggris. Anjeunna janten dikenal nalika bulan Pebruari 2012 nalika anjeunna diulas dina lagu lagu DJ Fresh anu judulna Hot Right Now, anu nomer hiji di Inggris.

Dina Januari 2014, Adidas ngumumkeun hiji kolaborasi kalayan desain maranéhna pikeun Ora pikeun merek ieu, Adidas Originals.[2]

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. "The golden Ora". gq-magazine.co.uk. 2013-08-01. Diakses tanggal 2013-08-18. 
  2. Wilson, Gaby (25 January 2014). "Adidas Confirms Rita Ora Collaboration For Fall/Winter 2014". MTV. Diakses tanggal 8 May 2014. 

Tumbu luar[édit | édit sumber]