Roman ilahar

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

ILAHAR, ROMAN ieu istilah disebut ku M.A. Salmun (1963 : 97) pikeun golongan

roman atawa novel anu eusina nyaritakeun kajadian-kajadian anu ilahar, bisa atawa

mungkin kajadian dina kahirupan masarakat; lain pamohalan.[1]

Tingali réalismeu.

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. Iskandarwassid (2015). Kamus Istilah Sastra Basa Sunda. Bandung: Geger Sunten. ISBN 978-602-7785-78-6.