Romanisasi

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Romanisasi (harpiahna hartina "hiji kagiatan pikeun ngarobih ka wangun Romawi") tapi perkawis ieu maksudna nyaéta hiji prosés alih aksara ti hurup non-Latin ka hurup Latin.


Nuvola apps bookcase.png