Rufus Sewell

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi

Rufus Frederik Sewell (gumelar 29 Oktober 1967; umur 49 taun) nyaéta saurang aktor ti Inggris nu janten kakoncara basa maén di pileum utamina saperti The Woodlanders, Dangerous Beauty, Dark City, A Knight's Tale, jeung Martha, Meet Frank, Daniel and Laurence.[rujukan?] Anjeunna lahir di Twickenham. Anjeunna mimiti karir pilemna dina 1993.[rujukan?]

Filmografi[édit | édit sumber]

Tumbu kaluar[édit | édit sumber]