Saab

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh
Saab (H2O)
St Johns Fog.jpg
Saab nu teu katingal ngakondénsasi mentuk Méga nu katingal
Systematic name Water vapor
Liquid state water
Solid state ice
Properties[1]
Molecular formula H2O
Molar mass 18.01528(33) g/mol
Melting point 0.00 °C (273.15 K)[2]
Boiling point 99.98 °C (373.13 K)[2]
specific gas constant 461.5 J/(kg·K)
Heat of vaporization 2.27 MJ/kg
Heat capacity
at 300 K
1.864 kJ/(kg·K)[3]

Saab nyaéta cai nu wujudna dina fase gas.

Referensi[édit | édit sumber]

  1. Lide, David. CRC Handbook of Chemistry and Physics, 73rd ed. 1992, CRC Press.
  2. a b Vienna Standard Mean Ocean Water (VSMOW), used for calibration, melts at 273.1500089(10) K (0.000089(10) °C, and boils at 373.1339 K (99.9839 °C)
  3. "Water Vapor - Specific Heat". Diaksés ping 15 Méi 2012. 


Nulis.jpg