Sado

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian


Sado

Sado atawa keréték nyaéta ngaran tutumpakan atawa kandaraan anu majuna ngagunakeun kuda, gilindingna dua, panumpangna sok patonggong-tonggong atawa pahareup-hareup sarta dibawana ku kusir.[1]

Kaayaan Sado[édit | édit sumber]

Kaayaan sado jaman beheula béda jeung jaman kiwari, baheula anu nyiptakeun sado atawa délman nyaéta deel. [rujukan?]

Galeri[édit | édit sumber]

sado sado

Sumber[édit | édit sumber]

  1. R.Satjadibrata.2005. Kamus Basa Sunda R.Satjadibrata . Bandung. Kiblat. Halaman336.