Sadu, Tanjung Jabung Timur

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Sadu

Peta lokasi Kacamatan Sadu
Propinsi Jambi
Kabupatén Tanjung Jabung Timur
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -

Sadu nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Tanjung Jabung Timur, Propinsi Jambi , Indonésia.


Citakan:Kabupatén Tanjung Jabung Timur Citakan:Sadu, Tanjung Jabung Timur


Nuvola filesystems folder home.png