Saji

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Saji atawa tudung saji mangrupa panutup kadaharan nu dijieun tina anyaman awi atawa jaman kiwari mah tina palastik. Lolobana mah masarakat ayeuna utamana urang Sunda, ngagunakeun tudung saji téh pikeun nutupan kadaharan sangkan teu dieunteupan ku laleur jeung sarupaning sato hibér lianna.


Nulis.jpg