Sakha

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Pikeun resénsi sastra weda dina agama Hindu, tempo Sakha (weda)
Lokasi Républik Sakha di Rusia
Sakha Yakutia rep.png
Bandéra Sakha

Sakha mangrupa ngaran Subjék Féderal Rusia. Subjék ieu mibanda lega wewengkon 3.103.200 km² jeung mangrupa subjék panggedéna di Rusia. Populasina nyaéta 949.280 jiwa (2002). Ibu kotana nyaéta Yakutsk.

Wikimedia Commons logo
Wikimedia Commons mibanda média séjénna ngeunaan


Gnome-home.svg