Sartono (guru)

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian


Sartono (gumelar di Madiun, Jawa Wétan, 29 Méi 1936; umur 83 taun) nyaéta tilas guru seni musik yayasan swasta di Kota Madiun, Jawa Wétan, anu katelah salaku pangarang lagu lagu "Hymne Guru, Pahlawan Tanpa Tanda Jasa" dina jaman 1980-an.[rujukan?] Lagu ieu ayeuna ditembangkeun salaku lagu wajib dina sakola-sakola di Indonésia.[1]

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. "Tak Benar Pencipta Hymne Guru Sedang Lara, Kompas.com, diaksés 20 Séptémber 2011.