Saté hayam

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Saté hayam nyaéta salah sahiji kadaharan has Indonésia nu geus teu ahéng deui dimasarakat, dipikaresep ku balaréa ku sabab radana nu ngeunah tur babari manggihanana.[1] Saté hayam dijieun tina daging hayam minangka bahan utamana.[1] Umumna mah saté hayam diasakanna sakumaha ilaharna ngasakan saté, digarang di luhureun areng sarta dipidangkeun kalawan pilihan bungbu kacang atawa bungbu kécap. Ieu saté biasana mah sok disuguhkeun jeung lontong, kupat atawa sangu.[1]

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. a b c "Resep Membuat Sate Ayam Bumbu Kacang Enak | Resep Masakan Khas Indonesia" (dalam bahasa en-US). Resep Masakan Khas Indonesia. 2014-01-29. http://www.masakankoki.com/resep-membuat-sate-ayam-bumbu-kacang-enak/#_. Diakses pada 2017-10-11 
Foodlogo2.svg