Sekinari Nii

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Sekinari Nii (二井 関成? babar taun 1943) nyaéta gubernur Préféktur Yamaguchi Jepang, munggaran kapilih taun 1996.[rujukan?] Asalna ti Mine, Yamaguchi tur lulus ti University of Tokyo, digawe di Departemen Dalam Negri ti taun 1966.[rujukan?]

Rujukan[édit | édit sumber]

Tumbu kaluar[édit | édit sumber]