Setir

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian


setir asalna tina basa Walanda stuur paranti ngamudi mobil anu bangunna bunder, di jero kapal udara gé sok aya setirna,lamun nyekelan setir waktu mobil jalan disebutna nyetir anu ampir sarua jeung setang[1].

Referensi[édit | édit sumber]

  1. Danadibrata,R.A.2006.Kamus Basa Sunda.Bandung:Kiblat Kaca 632
Nulis.jpg