Sharingan

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian


Panon sharingan

Sharingan(万華鏡) nyaéta jurus panon nu dikawasaan ku klan uchiha, ieu jurus nyaéta salah sahiji tina tilu doujutsu nu hadé (diantawisna byakugan jeung rinnegan).[1]

Rujukan[édit | édit sumber]

Nulis.jpg