Shingo Mimura

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Shingo Mimura (三村 申吾? babar taun 1956) nyaéta gubernur Aomori Prefecture Jepang.[rujukan?] Asalna ti Momoishi, Aomori tur lulus ti University of Tokyo, kapilih dina taun 2003, saméméhna jadi walikota Momoishi keur sapériodeu saprak taun 1987 jeung terus jadi Wakil Rakyat di parlemen (legislatif nasional) saprak taun 2000.[rujukan?]

Rujukan[édit | édit sumber]

Tumbu kaluar[édit | édit sumber]


Nulis.jpg