Si Kabayan Saba Métropolitan

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian


Si Kabayan Saba Métropolitan
Sutradara Maman Firmansjah
Béntang Didi Petet
Nike Ardilla
Ayu Lestari
Rachmat Hidayat
Tatty Rodiah
Bényamin S.
Mércy Marsita
Lina Budiarti
Ida Kusumah
Joescano Jusuph
Bram M. Darmaprawira
Jef E. Koswara
Musik Harry Roesli
Distributor Pemda Jabar
PT. Kharisma Jabar Film
Tanggal medal 1992
Durasi 94 menit
Nagara Indonésia

Si Kabayan Saba Métropolitan nyaéta salah sahiji pilem ngeunaan si Kabayan, nu dikaluarkeun ku PT. Kharima Jabar Film, taun 1992.

Nu maén[édit | édit sumber]

  • Didi Petet - Si Kabayan
  • Nike Ardilla - Nyi Iteung
  • Ayu Lestari
  • Rachmat Hidayat
  • Tatty Rodiah
  • Bényamin S.
  • Mércy Marsita
  • Lina Budiarti
  • Ida Kusumah
  • Joescano Jusuph
  • Bram M. Darmaprawira
  • Jef E. Koswara

==Jalan carita==[[Judul tumbu]]

Tumbu kaluar[édit | édit sumber]