Simpati

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian


Simpati mangrupa rasa katarik hiji jalma ka jalma séjén anu kaluar dumasar kana panilaian perasaan. Dina harti séjénna, simpati nyaéta hiji rasa atawa sikap hiji jalma ka batur karana faktor nu tangtu. Faktor éta bisa faktor fisik, saperti geulis atawa ganteng, atawa faktor non fisik saperti kaluwesan dina gaul, kacerdasan pamikiran, atawa kabijaksanaan .[1]

Refernsi[édit | édit sumber]