Sindén

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Sinden nyaéta juru kawih, bisa dina wayang, ogé dina jaipongan


Nulis.jpg


Nulis.jpg