Sindangkerta, Bandung

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Sindangkerta

Peta lokasi Kacamatan Sindangkerta
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Bandung
Camat -
Lega 120,47 Kilométer pasagi
Jumlah pangeusi 69.868 (2017) Sunting ini di Wikidata
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -


Sindangkerta nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Bandung, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Nuvola filesystems folder home.png