Sinonim (taksonomi)

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh

Sinonim nyaéta ngaran lain dina basa latén nu dipaké/dikenal ogé pikeun jenis tutuwuhan nu sarua.[1]

Referensi[édit | édit sumber]

  1. Wijayakusuma, Hembing. 2000. Ensiklopedia Mienium Khasiat Tumbuhan Obat Indonesia. Jakarta:Gema Insani ISBN 9799157188
Nulis.jpg


Nulis.jpg