Sketsa

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Skétsa nyaéta karangan prosa pondok, mangrupa déskripsi atawa "carita" anu teu ngawujud lalakon, jsté., ukur salalar, dibacana karasana hampang.[1] Skétsa bisa dipasing-pasing dumasar kana eusina.[1] Contona, karangan-karangan anu dimuat dina Di Lembur Kuring karya Syarif Amin.[1]

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. a b c Iskandar Wassid (2015). Kamus Istilah Sastra Sunda. Bandung: Geger Sunten. ISBN 978-602-7785-78-6.