Skor atah

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Dina statistik sarta analisa data, skor atah nyaéta data asli nu acan dirobah – contona, hasil tina test siswa (contona, angka tina jawaban nu bener) salaku lawan tina skor sanggeus dirobah kana skor standar atawa rengking atawa nu sarupa.


Nulis.jpg