Solokan Jeruk, Bandung

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Solokan Jeruk

Peta lokasi Kacamatan Solokan Jeruk
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Bandung
Camat -
Lega 24,01 Kilométer pasagi
Jumlah pangeusi 86.263 (2017) Sunting ini di Wikidata
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -


Solokan Jaya atawa Solokan Jeruk nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Bandung, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Nuvola filesystems folder home.png