Spésifisitas

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
(dialihkeun ti Specificity)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Dina tés binér, saperti dina tés diagnosa médis keur panyakit di hiji wewengkon, specificity nyaéta proporsi négatip bener tina sakabéh sampel négatip nu dités, nyaéta

Nulis.jpg



Tempo Ogé[édit | édit sumber]