Stasion Yabitsu

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian


Stasion Yabitsu (矢美津駅) nyaéta stasion kareta di Yokote, Akita Prefecture, Jepang.

Jalur[édit | édit sumber]

Wewewngkon sakuriling[édit | édit sumber]

Sajarah[édit | édit sumber]

Stasion padeukeut[édit | édit sumber]