Statistik bisnis

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh


Statistik bisnis mangrupa cabang applied statistics loba dipaké keur ngumpulkeun data salaku hasil tina bisnis atawa lembaga pamaréntah. Sipat sumber ieu pengulangan nu angger tina deret data. Hal ieu ngajadikeun deret waktu penting keur bisnis statistik.

Sababaraha téhnik Marketing ogé dipaké leuwih Multivariate statistics lanjut dina segmen pasar, manajemen merk sarta téhnik posisi produk.

Nulis.jpg