Statistika Bélgia

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian


Statistika Belgia nyaéta kantor pusat lembaga statistik di Belgia nu nyadiakeun loba pilihan pidangan data (figure).

Tumbu kaluar[édit | édit sumber]


Nulis.jpg