Sukeshiro Terata

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Sukeshiro Terata (寺田 典城? babar taun 1940) nyaéta gubernur Akita Prefecture. [rujukan?] Asalna ti Omagari, Akita tur lulus ti Waseda University, mimiti kapilih dina taun 1997, saméméhna walikota Yokote, Akita ti taun 1991.[rujukan?]

Rujukan[édit | édit sumber]


Nulis.jpg