Suku Kamoro

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian


Suku Kamoro nyaéta salah sahiji suku nu aya di Papua, perenahna di wilayah basisir Kabupatén Mimika Agats nepi ka Jita. Suku Kamoro kasohor pinter moro, jeung ogé kasohor dina ukiran, nyanyian, topéng-topéng roh jeung tarian na. Suku Kamoro ogé ngabogaan ritual nyieun gendang ngagunakeun getih.