Basisir

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
Basisir 90 mil di Australia

Basisir nyaéta hiji wangun géografis nu diwangun tina keusik, karihkil jeung cangkang sato laut nu ayana di sapanjang garis basisirna laut.

Tumbu luar[édit | édit sumber]