Basisir

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Basisir 90 mil di Australia

Basisir nyaéta hiji wangun géografis nu diwangun tina keusik, karihkil jeung cangkang sato laut nu ayana di sapanjang garis basisirna laut.

Tumbu luar[édit | édit sumber]