Basisir

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Basisir 90 mil di Australia

Basisir nyaeta hiji wangun geografis nu diwangun tina keusik, karihkil jeung cangkang sato laut nu ayana di sapanjang garis basisirna laut.

Tumbu luar[édit | sunting sumber]