Keusik

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
Keusik di hiji basisir di Calabria
Jalan keusik di Namibia

Keusik nyaéta hiji matérial nu dijieun ti batu atawa mineral nu alit pisan.[1]

Keusik bisa mangrupa hasil ti érosi batu nu leuwih gedé. Keusik ogé bisa dipaké pikeun nyieun istana keusik.

Tempo ogé[édit | édit sumber]

Keusik
Keusik
Keusik


Wikimedia Commons logo
Wikimedia Commons mibanda média séjénna ngeunaan


Geology stub.svg

dicutat tina[édit | édit sumber]

  1. Jonathan, Rigg (1862). A Dictionary of the Sunda Language of Java. Universitas Harvard: Bataviaasch Genootschap van Kunsten en Wetenschappen.