Sutan Takdir Alisjahbana

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian


Sutan Takdir Alisjahbana dibabarkeun di Natal, Tapanuli, 11 Pébruari 1908. Saréngséna H.K.S. di Bandung taun 1928 langsung ditempatkeun di Palémbang janten guru Schakelschool (Sakola Sambungan). Taun 1930 pindah gawé jadi pupuhu redaktur di Balai Pustaka. Bari sambian digawé, ogé ngiringan kuliah-kuliah di Sekolah Hakim Tinggi,tamat taun 1942.[1]

Referensi[édit | édit sumber]

  1. (id) H.B. Jassin, Pudjangga Baru, Gunung Agung, Djakarta
Nulis.jpg