Sword Art Online

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Sword Art Online anime mangrupa adaptasi anime ti aslina Sword Art Online séri novel lampu, ditulis ku Kawahara Reki.[1] Anime anu dihasilkeun A-1 Pictures, kalayan arah Tomohiko Ito.[1] Ieu mimiti di sasih Juli kaping 7 di Jepang, bari pérsi dub Inggris mimiti dina kaping 27 Juli 2013.[1] Hiji mangsa kadua, judulna Sword Art Online II, dimimitian sasih Juli kaping 5, 2014.[1] Hiji aslina pilem Sword Art Online, judulna Sword Art Online The Movie - Ordinal Scale, dirilis dina Pébruari kaping 18, 2017 di Jepang, kitu ogé rupa-rupa nagara séjén.[1] Tokoh utama na ieu anime téh nyaéta Kirito, atawa Kirigaya Kazuto. Nyaéta budak biasa anu mikaresep pisan kana anu ngarana Game Online. Nepi ka manéhna asup kana ieu game anu bisa ngahancurkeun diri manehna sorangan.

SAO

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. a b c d e http://swordartonline.wikia.com/wiki/Sword_Art_Online_Anime_Mainpage Diakses 2017-10-23