Téoréma Lehmann-Scheffé

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi

Dina statistik, téoréma Lehmann-Scheffé netepkeun yén unggal estimator anu lengkep, cukup, sarta teu bias mangrupa estimator teu bias nu unik tina nilai ekspektasi-na.

Cara nu ilahar dipaké keur néangan nilai estimator nyaéta migunakeun téoréma Rao-Blackwell.


Nulis.jpg