Téoréma Lehmann-Scheffé

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh

Dina statistik, téoréma Lehmann-Scheffé netepkeun yén unggal éstimator anu lengkep, cukup, sarta teu bias mangrupa éstimator teu bias nu unik tina nilai ekspektasi-na.

Cara nu ilahar dipaké keur néangan nilai éstimator nyaéta ngagunakeuntéoréma Rao-Blackwell.


Nulis.jpg