Tafsir

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Tafsir sacara etimologi, tafsir hartosna ngajelaskeun

(الايضاح), nerangkeun (التبيين), nampakeun (الاظهار), nganyibakeun (الكشف) jeung ngarincikeun (التفصيل). Tafsir asalna tina isim masdar tina wajan (تفعيل). Kecap tafsir tina bahasa arab nyaéta يفسّر تفسيرا فسّر anu ngabogaan arti nyaéta ngajelaskeun.


Nulis.jpg