Talenan

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian


Péso dapur luhureun talenan

Talenan nyaéta sisinggel tina papan paranti saksak-siksik, hahareb.[1] Talenan kaasup parabot dapur.[1]

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. a b Danadibrata, R.A. (1 Desember 2009). Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata. Bandung: Kiblat Buku Utama. p. 671. ISBN 9793631937. 
Nulis.jpg