Lompat ke isi

Talenan

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas


Péso dapur luhureun talenan

Talenan nyaéta sisinggel tina papan paranti saksak-siksik, hahareb.[1] Talenan kaasup parabot dapur.[1][2]

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. a b Danadibrata, R.A. (1 Desember 2009). Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata. Bandung: Kiblat Buku Utama. p. 671. ISBN 9793631937. 
  2. Sasmita, Mamat; - (2022). Mengenal Teknologi Tradisional Orang Sunda. Jakarta: Dunia Pustaka Jaya. p. 99. ISBN 9786232218314.