Taman Héwan Bandung

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian


Pet Park Bandung
Informasi umum
LokasiBandung, Indonesia
AlamatJalan Ciliwung No. 14
Koordinat6°54′17.2″S 107°37′36.3″E / 6.904778°S 107.626750°E / -6.904778; 107.626750
Nu bogaPemerintah Kota Bandung

Taman Héwan Bandung (atanapi Pet Park) mangrupa salah sahiji taman tématik di Kota Bandung anu ngagaduhan téma hewan. Taman ieu dibangun dina raraga kanggo nyumponan kabutuhan wargi Bandung, utamina komunitas atanapi penyayang héwan di Bandung. [1]

Wangunan jeung Fasilitas[édit | édit sumber]

Taman ieu diwangun dina lahan 1.000 méter persegi, di sabudereun daérah Cilaki, Kota Bandung. Pangwangunan taman ieu diperkirakeun ngagaduhan sababaraha fasilitas keur husus kanggo héwan piaraan, sapertos trék jogging, alat ketangkasan héwan, nepi ka kandang héwan. [2]

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. Liputan6.com. "Bandung Kini Punya Taman untuk Pecinta Binatang". liputan6.com (dalam Indonesian). Diakses tanggal 2019-09-01. 
  2. "Yang Baru dari Bandung: Pet Park untuk Pecinta Hewan". detikTravel (dalam Indonesian). Diakses tanggal 2019-09-01.