Taman Langit

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian


Citakan:Album infobox

Taman Langit nyaéta album studio kahiji Peterpan nu dirilis dina taun 2003 tina Musica Studio's. Single nu dirilis ti album ieu nyaéta "Sahabat", "Aku dan Bintang", "Semua Tentang Kita", "Kita Tertawa", "Topeng" jeung "Yang Terdalam".

Daptar lagu[édit | édit sumber]

Citakan:Tracklist

Citakan:Noah


Gnome-dev-cdrom-audio.svgNational emblem of Indonesia Garuda Pancasila.svg