Taman Nasional Juwangsan

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian


Taman Nasional Juwangsan (주왕산국립공원) nyaéta salah sahiji taman nasional di Koréa Kidul nu perenahna di propinsi Gyeongsang Kalér, Koréa Kidul, mangrupa bagéan pagunungan Taebaek. Jadi taman nasional ka-12 di Koréa Kidul saprak taun 1976. Ukuran total taman ieu 107,425 km².

Peta taratas Juwangsan nu bisa dicitak, yasana Alex Zuccarelli. Taman Nasional Juwangsan (2007). Klik gambarna pikeun ngaksés vérsi résolusi pinuh.

Pamincut[édit | édit sumber]

  • Daejéonsa - Candi
  • Situ Jusanji
  • Juwangam - Patapan
  • Baekryéonam - Patapan
  • Curug Dalgi
  • Féstival Azaléa Karajaan Juwangsam - féstival taunan, diayakeun minggu munggaran bulan May.

Tumbu kaluar[édit | édit sumber]